Copyright © Henk Filippo 2015. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

Langlaufen

Contact?

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contactformulier

Aanmelden winterreizen -

Let op: de reis Alvdal-Rondane is vol. Daarvoor kun je je niet meer aanmelden, maar je kunt wel op een reservelijst komen te staan.


Meldt je aan door onderstaand formulier in te vullen. Na het versturen van het formulier ontvang je een e-mail als bevestiging. Krijg je binnen 1 week geen antwoord, neem dan telefonisch contact op: 06-33716814.

Voorwaarden: Door het invullen van het aanmeldingsformulier geef je aan over een goede gezondheid te beschikken en akkoord te gaan met de reis- en annuleringsvoorwaarden.

Ervaring: In het formulier kun je aangeven of je beschikt over (toer)langlaufervaring; belangrijk is vooral je langlaufervaring over de laatste twee jaar. Je hoeft je ervaring niet in te vullen als je bekend bent bij Henk Filippo.

Betaling: Na opgave ontvang je een verzoek voor een aanbetaling van € 250. De overboeking van deze aanbetaling geldt als definitieve boeking. Voor de resterende reissom ontvang je een rekening, die je uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis dient te betalen.

Annulering: Bij annulering van de reis gelden de annuleringsvoorwaarden. Wanneer de reis niet doorgaat wegens onvoldoende deelnemers krijg je de gehele reissom retour.