Zeekajakken


Copyright © Henk Filippo 2015. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

Contact opnemen?

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contactformulier

Aanmelden kajakreis

Op dit moment kun je je aanmelden voor de volgende reizen: Duitse Wad en Denemarken.
Voor de reis naar
Rab kunnen leden van Kanovereniging Keistad zich tot 16 decembervoor-inschrijven; daarna wordt de reis opengesteld voor andere kajakkers.

Meldt je aan door onderstaand formulier in te vullen. Na het versturen van het formulier ontvang je een e-mail als bevestiging. Krijg je binnen 1 week geen antwoord, neem dan telefonisch contact op: 06-33716814.

Voorwaarden: Door het invullen van het aanmeldingsformulier geef je aan over een goede gezondheid te beschikken en akkoord te gaan met de reis- en annuleringsvoorwaarden.

Ervaring: In het formulier kun je aangeven of je beschikt over het diploma Zeevaardigheid en je kajakervaring. Belangrijker dan het wel of niet hebben van dit diploma is je zeekajakervaring over de laatste twee jaar. Je hoeft je zeekajakervaring niet in te vullen als je bekend bent bij Henk Filippo.

Betaling: Na opgave ontvang je een verzoek voor een aanbetaling van € 100. De datum van deze aanbetaling geldt als definitieve boeking. De resterende reissom dien je uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis te betalen.

Annulering: Bij annulering van de reis gelden de annuleringsvoorwaarden. Wanneer de reis niet doorgaat wegens onvoldoende deelnemers krijg je de gehele reissom retour.