Zeekajakken


Copyright © Henk Filippo 2015. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

Contact opnemen?

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contactformulier

Aanmelden kajakreis

Meldt je aan voor de reis door onderstaand formulier in te vullen. Na het versturen van het formulier ontvang je een e-mail als bevestiging. Krijg je binnen 1 week geen antwoord, neem dan telefonisch contact op: 06-33716814

Voorwaarden: Door het invullen van het aanmeldingsformulier geef je aan over een goede gezondheid te beschikken en akkoord te gaan met de reis- en annuleringsvoorwaarden.

Ervaring: In het formulier kun je aangeven of je beschikt over het diploma Zeevaardigheid en je kajakervaring. Belangrijker dan het wel of niet hebben van dit diploma is je zeekajakervaring over de afgelopen twee jaar. Je hoeft je zeekajakervaring alleen in te vullen op het formulier als je niet bekend bent bij Henk Filippo.

Betaling: Na opgave ontvang je een verzoek voor een aanbetaling van € 100. De datum van de overboeking van deze aanbetaling geldt als definitieve boeking. Voor de resterende reissom ontvang je een rekening, die je uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis dient te betalen.

Annulering: Bij annulering van de reis gelden de annuleringsvoorwaarden. Wanneer de reis niet doorgaat wegens onvoldoende deelnemers krijg je de gehele reissom retour.