Copyright © Henk Filippo 2015. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

Langlaufen

Aanmelden winterreizen 2019 - de reizen zijn vol, aanmelding niet meer mogelijk


Meldt je aan voor een winterreis door onderstaand formulier in te vullen. Na het versturen van het formulier ontvang je een e-mail als bevestiging. Krijg je binnen 1 week geen antwoord, neem dan telefonisch contact op: 06-33716814.

Voorwaarden: Door het invullen van het aanmeldingsformulier geef je aan over een goede gezondheid en conditie te beschikken en akkoord te gaan met de reisvoorwaarden.

Ervaring: In het formulier kun je je langlaufervaring aangeven en welke eerdere skitochten je hebt gemaakt. Beginnende toerlanglaufers: geef ook alpiene ski-ervaring of loipe-langlaufervaring aan.

Betaling: Na opgave ontvang je een verzoek voor een aanbetaling van € 250. De datum van de overboeking van deze aanbetaling geldt als definitieve boeking. Voor de resterende reissom ontvang je een rekening, die je uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis dient te betalen.

Huur skiset: je kunt in Nederland een bijpassende skiuitrusting huren bij Vasa Sport. Alleen voor de reis naar het Espedalen kun je ook ter plekke in Noorwegen ski’s huren.  Zie ook skihuur.

Contact opnemen?

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contactformulier