Zeekajakken


Copyright © Henk Filippo 2015. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

Aanmelden zeekajakreizen

U kunt zich aanmelden voor een zeekajakreis door onderstaand formulier in te vullen. Daarna ontvangt u een e-mail als bevestiging en een verzoek om binnen 14 dagen een aanbetaling van € 100 te doen. Deze aanbetaling geldt als definitieve opgave. Krijgt u binnen een week geen antwoord, neem dan telefonisch contact op.

Let op: aanmelding voor de NZKV-reis naar Cres en Losinj gaat via de website van de NZKV (binnenkort mogeliojk te boeken), maar u kunt hier vast uw belangstelling opgeven.

Voorwaarden: Door het invullen van het aanmeldingsformulier geeft u aan over een goede gezondheid te beschikken en akkoord te gaan met de reisvoorwaarden.

Ervaring: In het formulier kunt u aangeven of u beschikt over het diploma Zeevaardigheid en uw kajakervaring. Belangrijker dan het wel of niet hebben van dit diploma is uw zeekajakervaring over de afgelopen twee jaar. Vul deze informatie in op het formulier als u niet bekend bent bij Henk Filippo.

Betaling: Na boeking ontvangt u een rekening voor de resterende reissom, die u uiterlijk 2 maanden voor vertrek dient te voldoen. Bij annulering van de reis gelden de annuleringsvoorwaarden.

Postcode

Zeekajakervaring

Contact opnemen?


Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contactformulier